Bröllopsfotografering med Mikaela och Kristoffer i Elleholms kyrka

Det var en ganska grå dag och när jag körde hemifrån kom det små regndroppar på rutan. Jag mötte upp Mikaela och Kristoffer vid Elleholms kyrka där deras vigsel skulle äga rum. Under hela fotograferingen så höll regnet uppe och vi fick tid att ta några härliga bilder. När Mikaela och Kristoffer sedan stod framme i kyrkan för att säga JA till varandra och första solosången startade så började regnet att ösa ner utanför. Det var verkligen magiskt och jag fick gåshud över hela armarna!

Jag vill verkligen tacka Mikaela och Krisoffer för att jag fick vara en del av deras underbara dag. Två fina människor med en kärlek full av värme, omtänksamhet, ömhet och skratt. En kärlek som övervinner alla hinder och inte stoppar för några gränser. Stort grattis och all lycka till er!!

 


 

ViOli Photography bröllopsfotograf Elleholms kyrka, Karlshamn, ROnneby Karlskrona, Sölvesborg, Bromölla, Blekinge, Skåne, Kristianstad