Vill du lära dig grunderna i digital fotografering? Här kan du läsa mer om mina fotokurser!

ViOli Photography-fotokurs-Karlshamn-Blekinge-fotograf

 

[one_half]

Fotokurs för föräldralediga

(Ingen kursstart planerad för tillfället.)

Den här kursen är för dig som är föräldraledig och som vill passa på att lära dig ta bättre bilder av ditt barn. Du äger en systemkamera och fotar i läget ”auto” (eller kompaktkamera med manuella inställningsmöjligheter). Du vill lära dig hantera din kamera och utnyttja dess fulla kapacitet samt lära dig utnyttja förutsättningar som ljus och bakgrund på bästa sätt. Ditt barn är under ett år och är självklart välkommen med på kursen!
Vi börjar med en introduktion av de olika kamerainställningarna och jag lär dig grunderna inom skärpedjup, iso, slutartid och avstånd. Jag lär dig hur du kan arbeta med olika inställningar för att påverka dina bilder, exempelvis olika sätt att fotografera rörelse, hur du arbetar med avstånd och hur du kompenserar för olika ljusförhållanden m.m.  Vi går igenom bildkomposition och hur du kan fota i olika ljusförhållanden. Ni får med er uppgifter hem för att öva under veckorna och vi pratar igenom dem vid nästa tillfälle.

Målet med kursen är att kunna ta fina foton på din baby och förstå kameran och varför det inte alltid blir som ni önskar när ni fotar.

Kursen är indelad i fyra tillfällen, ca 1,5 timme åt gången och pågår fyra onsdagar i rad. Varje grupp är max 6 personer och lika många bäbisar, vilket ger mig möjlighet att hjälpa var och en ordentligt. Jag bjuder på fika!

Kursen hålls i min studio på Munkahallavägen i Asarum. Anmäl ditt intresse HÄR

Pris: 800 kr

[/one_half]

[one_half_last]

Fotokurs – lär känna din systemkamera

Den här kursen är för dig som har en systemkamera men fotar i läget “auto”(eller kompaktkamera med manuella inställningsmöjligheter). Du vill lära dig hantera din kamera och utnyttja dess fulla kapacitet samt lära dig hur du utnyttjar förutsättningarna som ljus och bakgrund på bästa sätt.
Vi börjar med en introduktion av de olika kamerainställningarna och jag lär dig grunderna inom skärpedjup, iso, slutartid och avstånd. Jag lär dig hur du kan arbeta med olika inställningar för att påverka dina bilder, exempelvis olika sätt att fotografera rörelse, hur du arbetar med avstånd och hur du kompenserar för olika ljusförhållanden m.m. Vi går igenom bildkomposition och hur du kan fota i olika ljusförhållanden. Ni får med er uppgifter hem för att öva under veckorna och vi pratar igenom dem vid nästa tillfälle.

Målet med kursen är att kunna ta fina foton och förstå kameran och varför det inte alltid blir som du önskar när du fotar.

Kursen är indelad i fyra tillfällen, ca 1,5 timme åt gången och pågår fyra onsdagkvällar i rad.  Jag bjuder på fika!

Anmäl ditt intresse HÄR

Pris: 800 kr

[/one_half_last]

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.