Porträtt

Kärlek, värme, skratt och bus

…och allt annat härligt som hör livet till och som vi vill minnas och återuppleva om igen. Jag vill ge er vackra och kärleksfulla bilder som ni kan njuta av hela livet. Nedan följer en kort beskrivning en del av de fotograferingar jag erbjuder. Har du andra tankar och önskemål, tveka inte att höra av dig till mig!
Jag fotograferar både ute i härliga miljöer och i min studio strax utanför Asarum-

Barn- och familjefotografering

Spontana lekfulla bilder fulla av kärlek, värme, skratt och bus är något jag älskar och strävar efter när jag fotograferar barn och familjer. När du bokar mig som familjefotograf så har du bokat en playdate till dig och dina barn. Ni kommer att få tävla, leka lekar, kramas, hoppa, skratta och busa.
Era barn kommer att vara det viktigaste som finns när vi ses och den största delen av min uppmärksamhet kommer att vara vänd mot dem. Jag vill att ni ska veta att när vi ses så är ni det absolut viktigaste för mig och jag vill att alla ska tycka att en fotografering med en fotograf är fantastiskt roligt!
Jag vill se gräsfläckar på händerna och spring i benen och det bästa med allt detta är att ni får en stund för er själva att bara vara ni. Bara vara tillsammans som en familj.
Bonusen är att ni får naturliga kärleksfulla porträtt som ni kan njuta länge.

Gravidfotografering

Magen växer och du känner hur din lilla bebis rör sig där inne. Att vara gravid är väldigt speciellt. Ofattbart och magiskt. En gravidfotografering görs oftast runt vecka 28-35. Då har du fått en härlig rund och fin mage men har ännu inte börjat samla på dig vätska i kroppen. Vi fotograferar antingen utomhus på en plats du tycker lite extra mycket om eller i min studio. Innan fotograferingen går vi igenom vilka foton du allra helst önskar dig och jag guidar dig till vilka kläder som kan passa och erbjuder även vackra gravidklänningar i chiffon, bomull eller spets att låna.

Nyföddfotografering

Ett nytt litet liv, ert lilla mirakel, har precis landat i er famn och startar nu sin resa genom livet. Att fotografera nyfödda är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag vill fånga alla de små detaljerna och känslorna, de små fingrarna och tårna, den lilla munnen och näsan för att skapa bilder som blir minnen för livet.
En nyföddfotografering sker i min studio, strax utanför Asarum, med noga utvald rekvisita. Detta bör ske när babyn är mellan 5-10 dagar så kontakta mig i god tid innan beräknat förlossningsdatum så bokar vi ett preliminärt datum. Trygghet och säkerhet är det viktigaste under fotograferingen så jag avsätter alltid upp till 4 timmar så att det finns gott om tid för att mysa, amma och och byta blöja.

1- års fotografering

Den allra första födelsedagen är något alldeles speciellt. Vi ses antingen i min studio eller på en särskilt utvald plats ute. Med mysig rekvisita och ballonger får ni underbara minnen av den allra första födelsedagen.

Smash the cake

Vid en Smash the cake fotografering börjar vi med att ta härliga ettårsporträtt och sedan låter vi födelsedagsbarnet gå loss på en helt egen tårta. Med mysig rekvisita och ballonger får ni underbara minnen av den allra första födelsedagen.

ViOli Photograph fotograf i Blekinge, Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Sölvesborg, Bromölla, Olofström.